Skriv Ut
Logo

 

 

 

 Kurs i Soul Body Fusion- öppna upp för din oändliga potential!

Låt kroppen slappna av och själen ta över och leda dig i livet!
Låt själens ljus lysa klarare så att glädje, kärlek och förundran över livets mirakler tar större plats i ditt liv!


Soul Body Fusion(SBF) förenar din själ med din kropp. När vi föds är själen förenad med kroppen men när vi möter svårigheter i livet tappar vi energi och själen kan inte helt vara kvar i i kroppen.
Ju större kontakt du har med din själ desto lättare flyter livet. Energi och välmående ökar, dina tankar blir klarare och du behåller ditt lugn i olika situationer. Ofta sker spontan läkning.

Under kursen lär du dig överföra SBF, du får ta emot SBF, du lär dig att arbeta på distans samt läka Jorden. Du får veta hur SBF fungerar och varför.
Som extra bonus får du tillgång till Kosmiska batteriet, en enkel men kraftfull teknik som du kan använda för att underlätta vardagen.
Du får också ta emot en initiering av Ashtatara(frivilligt), en kraftfull ljusvarelse som sägs ha varit Atlantis drottning.
Kursen omfattar 2*ca 5 timmar, helgkurs.

Love & Light Fusion Healingkurs

Alla har vi förmågan att hela/heala. Det är inget hokus pokus utan handlar om det vi är uppbyggda av dvs energi. Healing är att tillföra energi för att rensa ut det som stör och balansera det som kommit i olag så att kropp och psyke blir fria att läka och balansera sig själva.

Healingkursen omfattar 3 steg och är förlagd till 3 helger med tid för integrering och träning mellan kurstillfällena. Kursen syftar till att utveckla din unika helande förmåga och ditt sätt att förnimma och innebär mycket praktisk träning.
Redan efter steg 1 kan du börja heala din familj och din omgivning. Certifieringsdiplom efter avslutat steg 3.
Intyg efter varje kurstillfälle vid fullgjorda träningstillfällen.