Skriv Ut
Logo

 

 

 

 

 Några röster om behandlingen

-  Man, 50-årsåldern, kraftigt handikappad av reumatism: Allmäntillståndet är klart bättre

-  Kvinna 37 år, fibromyalgi: Jag orkar mer, har mindre ont och känner mig gladare och lättare till sinnet.

-  Kvinna 35 år med huvudvärk på 4:e dagen: Tirinja säger att hon lyfte bort som ett lock. Min huvudvärk försvann.

-  Kvinna 47 år, mensproblem: Jag har länge haft ett tryck i underlivet, magen har känts svullen och jag har haft mensproblem. Under Tirinjas behandling upplevde jag  en förlossning, fast behaglig utan smärta, och det kändes som ett foster lämnade min kropp. Magen återgick till sin normala form och mensproblemen försvann.

-  Kvinna 40 år: Jag har fått flera behandlingar av Tirinja för allmänt välmående. Jag blev väldigt förvånad då jag upptäckte att den pollenallergi som jag medicinerat för sedan 12-årsåldern inte uppkom. Har sedan dess inte behövt allergitabletter. Detta är 3 år sedan.

-  Kvinna 53 år: Jag har haft en låsning i ryggen bakom vänster skulderblad under många år. Jag har prövat allt: naprapati, massage, gymnastik, stretching men inget har hjälpt. Vid Miriams behandling fick hon kontakt med det onda och lyckades avlägsna vad-det-nu-var och låsa upp låsningen. Först vågade jag inte tro på att det var sant, men nu har det gått några dagar och låsningen är faktiskt borta.

-  Kvinna 40 år med  återkommande ryggvärk: Ryggvärken försvann efter en behandling.

-  Kvinna 38 år, nära sammanbrott på sin arbetsplats pga dåliga relationer. Tirinja berättar: Hon kommer in genom dörren och jag blir orolig att hon skall falla ihop. Hon ser akut stressad ut. Efter behandlingen lämnar hon rummet lugn och samlad och känner sig avspänd. 

- Kvinna ca 55 år, initiering/energipåslag: du jobbar mångdimensionellt med olika energinivåer i och mellan kropparna och dimensionerna. Det sker en balansering och ger expansion i kroppen och auran samt öppnar upp dimensionerna.

- Yngre kvinna med värk och svårt att gå utan stöd efter en bilolycka då hon fick en spricka i bäckenet: Dagen efter behandlingen behövde hon inga värktabletter och kunde gå utan stöd.

-  Kvinna 53 år, utbränd och mycket stressad: Mannen säger att det var som en annan människa kom hem efter behandlingen. Hon var lugn och avspänd.

-  Kvinna 44 år, trött, sliten och orolig efter en besvärlig skilsmässa skriver: Tack för healingen. Jag upplevde så skön inre ro efteråt. På natten svettades jag mycket och idag mår jag så BRA. I vanliga fall brukar jag vara lättstressad men idag har jag känt mig så lugn och harmonisk hela dagen.

-  Kvinna 52 år, "I have been for years suffering from chronic fatigue and depression.
 I was desperate about my condition that day when I found Miriam's advertisement. I had no idea what it was about but I was ready to try anything to get better. Ouaw ! That's 2 years ago. Even after the first treatment I felt a difference. But I continued to have sessions for several months. Recently a few friends and colleges were telling how I look better and more energetic. Over many years having tried so many therapies and diets and medicines, I can tell that the sessions with Miriam really made a difference." 

- Kvinna 35 år, hepatit C: leverbiopsin visar så tydlig förbättring att läkarna var förvånade.

- Kvinna 40 år, depressioner: de djupa svackorna har lättat betydligt.

- Man 55 år, högt blodtryck: blodtrycket är normalt och stabilt