Skriv Ut
Logo

 

 

 


 Så här kan en healingbehandling gå till

De känslor jag beskriver upplevs ibland mycket svagt eller inte alls av klienten, eftersom många av oss har vant oss av med att känna känslor. Men jag känner vad som ligger där och kan förlösa det genom healingenergin.

Ex 1.

- Det känns skakigt i auran utanför huvudet(mina händer börjar skaka). Jag förnimmer en trasslig energi runt huvudet. "Har du mycket runt dig just nu?" "Ja, det är så rörigt på jobbet."
Healingenergin renar, lugnar och balanserar energifältet. Stressen i kroppen upplöses.
- Jag känner sorg och gråt i bröstet, en förnimmelse av ett litet barn ca 1 år. En händelse från din barndom är instängd här. Tryck över bröstet känns. Rädsla kommer upp, ebbar sedan ut. Det blir lugnt igen
-Levern känns av. Det värker i mina armar. Här har du stängt in en hel del bl.a. ilska. Det känns som ett svart lock. Löses efter en stund.
- Höger ben och fot känns tunga. Tonar och brummar. Rädsla finns här.  Det handlar om att du är rädd för att gå dit du vill dvs göra det du verkligen vill pga av gamla begränsande tankar. De tankarna reagerar dina ben på. " Är det här något du känner igen?" Jobbar med detta en stund och olika grå slingor lämnar ben och fötter
-Balanserar och integrerar behandlingen genom fötterna.

Ex2.

- En svaghet i auran utanför huvudet. Jag väver ihop den.
- En oro i magen finns. Oron växer till rädsla och gråt, ett gammalt minne. Det ser ut som en gryta med mörk gegga i botten dvs tunga energier finns instängda här. Tonar, brummar och rensar ut tyngden. Gradvis blir det ljusare och lättare, som moln.
- Vänster höft känns av. Det värker. Den hänger ihop med magen. Jag ser ett mörkt stråk från magen till höften. En gammal skada finns här på eterisk nivå. Känns som ett djupt varigt sår. "Har du känt av höften?" "Ja, den kan kännas av ibland när det är fuktigt väder."
Jag ser en framåtböjd man från en annan tid. Han har någon slags uniform på sig. Han har blivit allvarligt skadad i höften. Skadan finns kvar som ett avtryck från det smärtsamma minnet in i det här livet. När jag healar och tonar så löses stråket mellan höft och mage, såret renas, smärtan löses och såret läks ut.
- Balanserar och integrerar behandlingen via fötterna.

Ex3

- Klienten är mycket avslappnad, kanske somnar hon/han  eller upplever ett stort lugn eller/och mycket ljus runt sig. Energin jobbar på mycket finstämd nivå och jag upplever inte olika tunga energiskikt utan en mild, mjuk, mycket kärleksfull energi och mycket ljus.
- Sedan tar jag emot energier av olika slag och frekvens som läggs in hos klienten. Först en rosa, mild kärlekfull energi som bäddar in hela klienten.
Därefter en guldig och kristallin ennergi, nästan som att kristaller läggs in i hela energifältet. Klienten upplever att energin jobbar i varje cell i hela kroppen. Healingen känns helt magisk. Jag känner så stor tacksamhet att få förmedla detta.
Helandet har skett på en mycket djup nivå. En mycket djupgående behandling som jobbar ner på cellnivå för att läka och uppgradera cellerna.
- Balanserar och integrerar behandligen via fötterna.