Logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 BEHANDLINGAR

Vår kropp har en underbar förmåga att läka sig själv. När den inte läks är det något som hindrar läkning tex. stress, instängda känslor, ohälsosamma tankemönster, främmande energier.... Det har skapats knutar i kroppens flöde och läkningsprocessen blir störd.
Love & Light Fusion healing,Golden Angel Kristallhealing,Tirinja tonhealing och Soul Body Fusion arbetar på olika sätt för att lösa upp knutarna.
För dig som vill arbeta på djupet och förstå hur du själv hjälper till att skapa hälsa eller obalans går processen lättare och smidigare.

Är du beredd att börja leva i ditt ljus, din kraft och din sanning?
Ja, det var väl det jag trodde.
Varmt välkommen så berättar jag mer
om mina behandlingar.

Love & Light Fusion healing

En ny healingmetod som bygger på de ursprungliga skapelsekrafterna. Kärlek är den mest helande kraften i Skapelsen. När den Universella Kärleken vävs ihop med Ljuset från Universum skapas en balanserande, livsbejakande helhet som harmoniserar din kropp, ditt energisystem, celler, organ,vävnader.

Golden Angel Healing

¤Kristallhealing med kristallstjärna speciellt utvald för dig
¤Änglahealing av ett team av änglar
¤Den Nya Tidens ljusa högfrekventa energier
¤2 intuitiva healers med olika infallsvinkel = Dubbelhealing
¤Änglabudskap

Samverkan mellan dessa energier gör den här healingmetoden unik. Du väljer själv det område du vill ha hjälp med tex hälsa, relationer, känslomässigt, ekonomi.... eller det du bäst behöver just nu.
Healingen sker oftast på distans.
Du får bild på din kristallstjärna och ett meddelande från änglarna samt en redogörelse av vad som hänt under healingen.

Tirinja Tonhealing®

Healingteknik med intuitiv toning är en milt välgörande metod. Ljuden och melodislingorna löser upp hinder i kroppen och energisystemet och "stämmer" dig till din "rätta" frekvens.. Healingen sker med kläderna på. Både hands-on och på distans.

Soul Body Fusion®-Låt själens ljus lysa

Låt kroppen slappna av och själen ta över och leda dig i livet!
Låt själens ljus lysa klarare så att glädje, kärlek och förundran över livets mirakler tar större plats i ditt liv.
Vi står på tröskeln till en ny tid på Jorden. Därför är det nu viktigare än någonsin att etablera full kontakt mellan kropp och själ.
Metoden är utarbetad av Jonette Crowley som också har certifierat mig till Soul Body Fusion Practitioner och Teacher.
Läs mer om Soul Body Fusion: www.jonettecrowley.com


Distanshealing

Hur underligt det än kan låta så fungerar det utmärkt att arbeta på distans. Allt som behövs är en sändare(healer) som skickar energi och en mottagare(klient) som tar emot energin. Det är inte konstigare än att vi kan se bilder på TV eller prata i telefonen. Då handlar det också om sändare och mottagare av energivågor. Första gången jag skickade healing ringade jag in 2 problemområden hos klienten som jag inte kände till. Efter det visste både jag och klienten att det fungerar.
Jag bor i stockholmstrakten och har arbetat på distans med klienter i Göteborg, Luleå, Tyskland och Holland och nu senast i USA.